Производител Abo pharma
Наличност

Або фарма витамам таблетки х 30

Витамам

Функция на имунната система
Имунната система регулира растежа на клетките, които защитават организма от бактериални и вирусни заболявания. Най-лесният начин за ограничаването на вирусните заболявания е подсилване на имунната система и това може да стане без взимането на медикаменти. Първата стъпка за подсилване на имунитета е правилното хранене. В диетата трябва да се добавят хранителни продукти с растителен произход, които съдържат витамин С, като портокали, лимони, касис, черна боровинка, шипка, нар, чушка и киви, както продукти, които съдържат витамин D. Ако не можете да си осигурите приема на витамин D се консултирайте с лекар за приемането на хранителни добавки. Също така е много полезно да се консумира кисело мляко, защото то възстановява CD4 T-клетки, които стимулират имунния отговор. Приемът на чесън, лук и евкалипт осигурява на организма фитонциди, които са натурални антисептици и убиват вредните микроорганизми.
 

VITAMAM мултивитамини и минерали за бременни помагат на тялото на бъдещата майка да усвоява по-добре енергията, която получава от храната. Те подпомагат правилното изграждане и развитието на клетките и тъканите на плода и осигуряват на организма всички необходими съставки за правилното и безпроблемно протичане на бременността.

Състав: Калциев цитрат, магнезиев оксид, калциев карбонат, железен фумарат, аскорбинова киселина, токоферол ацетат (DL- алфа),цинковцитрат никотинамид, манганглюконат 2H2O (глюконал MN-P), докозахексаенова oмега 3 мастна киселина (DHA), ейкозапентаенова oмега 3 мастна киселина (EPA), калциевD-пантотенат, цианокобаламин, меден сулфат, холекалциферол, тиамин мононитрат, рибофлавин, калиевйодид, витамин К1 (фитоменадион), натриевселенит, фолиева киселина, хром пиколинат, биотин

Начин на употреба: По 1 таблетка дневно без дъвчене с повече вода. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Този продукт не съдържа съставки от генно модифицирани организми (ГМО)!