Производител VITASLIM
Наличност

ВИТАСЛИМ-ИМУНО КАПС.580 МГ. Х 30

Вижте още продукти от:

Витаслим Имуно - природният щит срещу вирусите

Съвет за силна имунна система
Спете колкото е необходимо
Докато спите, тялото ви произвежда цитокини, които се борят с инфекциите, възпаленията и стреса. Ако не получавате достатъчно ще започнете да бъдете по-податливи на заболявания и същевременно времето за възстановяване след заболяване ще се повиши.
 

Vitaslim IMMUNO е най-ефективното натурално средство за повишаване на имунитета. Той предпазва от настинки, грип и инфекции, като повишава защитните сили на организма.

Силата му се дължи на специалните съставки – прополис, женшен и евкалипт. Техните полезни свойства се използват в нашата и източната медицина от векове. Заради мощното им оздравително действие ги наричат „естествените антибиотици”.

Vitaslim IMMUNO действа по-бързо благодарение на течната си формула (патентована технология Licaps® на Capsugel).

Държи вирусите настрана

Vitaslim IMMUNO спира развитието на грипния вирус и понижава опасността от настинки. Унищожава клетките, причинители на възпалителни заболявания, и ограничава възпалението. Vitaslim IMMUNO помага за създаването на естествен имунитет към най-често срещаните причинители на грип.

По-лесна победа над болестта

Vitaslim IMMUNO видимо подобрява състоянието на организма при настинка, грип и инфекции. Намалява симптомите на заболяването и съкращава неговата продължителност. Подобрява дейността на дихателната система. Има изразено въздействие при респираторни заболявания – бронхит, кашлица, ангина, възпалено гърло и др. Помага за по-бързо укрепване на организма и лесно възстановяване. Подсилва оздравителния ефект на лекарствените препарати (може да се приема заедно с други медикаменти, включително и антибиотици).

Кога се нуждаем от Vitaslim IMMUNO?

Vitaslim IMMUNO се препоръчва за предпазване от заболявания, по време на боледуване и във възстановителния период. Подходящ за:
Предпазване през сезона на настинките и гриповете;
При чести и повтарящи се заболявания;
При настинка, грип, вирусни и инфекциозни заболявания;
При заболявания на дихателната система.

Как се пие Vitaslim IMMUNO?

1–2 капсули дневно при възрастни.

Противопоказания: Не се препоръчва при деца, бременни и кърмещи жени. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).